Totul pentru un eveniment reușit !!!
 Despre noi
Dorim să vă oferim servicii complete pentru nunți și orice alte evenimente festive :aranjamente sală, filmări video, procesare profesională, generice, videoclipuri, spoturi publicitare, dvd-uri, grafică personalizată, transfer casete VHS, fotografii, albume, invitații, confetti, baloane, artificii, sonorizare, staroste, muzicanți din zonă pentru satisfacerea tuturor cerințelor și doleanțelor clienților noștri deoarece mulțumirea lor reprezintă țelul nostru. 


VIDEO

Vă oferim servicii foto-video personalizate pentru amintiri de neuitat.
Surprinderea și selecția momentelor esențiale pe tot parcursul evenimentului.
Filmarea cununiei civile, ședinței foto, tradițiilor, biserica, restaurant.
MONTAJ VIDEO cu SUNET DE AMBIANTA + ILUSTRAȚIE MUZICALĂ (adăugarea de ilustrație muzicală în anumite momente ale montajului video, melodiile fiind puse la alegerea clientului). 
Materialul video final se oferă în FORMAT DVD PERSONALIZAT (3-4 discuri) , în carcasă cu coperta tipărită .

FOTO

Fotograf prezent pe toată durata nunții, ședința foto nuntă, 100 de fotografii unice sunt tipărite și predate într-un album foto în format 10 x 13, iar restul de poze digitale (rezoluție 4368 X 2912 pixeli) realizate cu aparatură profesională sunt oferite separat pe un CD/DVD.

O poză spune o mie de cuvinte, filmarea va spune toată povestea. Misiunea noastră este să transformăm momentele pe care le trăiți în frumoase imagini fixe și mișcătoare pe care le puteți revedea toată viața.

ARANJAMENTE

Provocarea cea mai mare este de a face această zi a nunții una de neuitat, una cu adevărat specială.
Se știe, în decorul nunții florile sunt obligatorii și sub nicio formă nu trebuie neglijate, eventual lăsate pe ultima sută de metri.
Florile din aranjamentele noastre vor împrumuta din frumusețea și prospețimea lor decorului... Sala va avea un aer nobil și eleganța, îmbrăcată în brocart sau tafta ...

SONORIZAREA

Indiferent de mărimea și complexitatea evenimentului asigurăm succesul acestuia. Experiența acumulată , calitatea echipamentelor și grija pentru detalii ne fac alegerea multora pentru petreceri private, aniversări, nunți, evenimente personale sau corporate.Vrei ca toată lumea să se simtă bine, să danseze și să se distreze? Echipa noastră vă stă la dispoziție,
 în momentele speciale din viața dumneavoastră: botezuri, nunți, aniversări, petreceri private și evenimente  cu servicii profesionale de sonorizare, mașini de fum sau balonașe dar și lumini. 
Deoarece știm că orice eveniment este unul deosebit, vă oferim servicii personalizare cu DJ sau orchestră. 


INVITAȚII

Vă pune la dispoziție clientului peste 1000 de modele de invitații de nuntă și botez, carduri, meniuri, felicitări, etichete, modele de texte și multe altele.PENTRU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE PREȚURILE SUNT NEGOCIABILE !!! 
Duminică, 21-Octombrie-18, 7:52 AM
Bine aţi venit Vizitator
Acasă | Înregistrare | Autentificare
Autentificare
Căutare
Prietenii site-ului
 • Creaţi un website gratuit
 • Forumul Comunității uCoz
 • Manualul uCoz
 • Tutoriale Video
 • Magazinul oficial cu Șabloane
 • Cele mai bune exemple de website-uri
 • Statistici

  Total online: 1
  Vizitatori: 1
  Utilizatori: 0

  Copyright: ady ciocan